#Make-up Aly Micle #Photos Georgi Micle #Princess model Andreea Micle

Buna seara,

Dragilor, in aceasta seara am sa va vorbesc putin despre familie si despre  ce reprezinta pentru mine acest cuvant.  Am scris cuvant asa-i? Eii bine, familia nu este un simplu cuvant, familia este trecutul, prezentul si viitorul, familia este totul. Fiecare zi petrecuta alaturi de familie este o zi de bucurie.

Vreau sa imi gasesc cele mai frumoase si speciale cuvinte pentru a descrie tot ceea ce simt pentru ai mei iubiti parinti si frati insa de multe ori nu reusesc pentru ca pur si simplu incep sa plang ca o idioata de fericire pentru ca ii am si imi sunt alaturi.

Mami si tati sunt cei care au creat aceasta minunata familie. Datorita lor suntem acum patru frati, un baiat si trei fete cucuiete. La inceput, cand eram micuti a fost putin mai dificil pentru parinti in ceea ce priveste cresterea si intretinerea noastra si cumva eram putini suparati pe ei, pentru ca nu ne puteau oferi tot ceea ce noi ne doream cu toate ca ei faceau tot ceea ce le statea in putinta pentru binele si viitorul nostru, dar noi eram nemultumiti si nu intelegeam, de ce nu se poate? De ce a trebuit sa fim patru? De ce atat de multi? Mai tarziu, cand am mai crescut, mi-am dat seama cat de important este faptul ca suntem o familie mare, am realizat ca iubirea schimba tot, ca incredere o gasesti doar la portile familiei.

Cand am deschis ochii pentru prima data si am pasit pe aceasta lume, am intalnit-o pe mama, mai tarziu am invatat sa fac pasi micuti, micuti, alaturi de tati, am invatat de la fratele si sora mai mare sa impartim frateste o prajitura, sa ne ajutam mereu, sa imi respect parintii, sa ma duc la scoala, sa invat, sa invat sa o invat pe sora mai micuta tot ceea ce ei m-au invatat pe mine. Sora mai micuta a fost picatura care ne-a unit si mai mult, a venit ca un curcubeu care apare dupa ploaie.

Plang…..

Imi este foarte greu sa scriu toate aceste cuvinte pentru ca pur si simplu scriu si plang, scriu si plang, imi sterg lacrimile ma calmez, iar scriu iar incep sa plang.. dar este ok :)) plang de fericire.

In concluzie pentru mine familia inseamna lacrimi de fericire, curcubeu (culoare, iubire, incredere, loialitate, ajutor, adevar, credinta, joaca, scoala, s.a)  si tot.

Probabil ca ati observat titlul subiectului de astazi si nu intelegeti ce legatura are cu pledoaria mea de mai devreme, nu?

Raspuns:  Are legatura pentru ca voi continua sa vorbesc tot despre familie si mai exact despre faptul ca mi-am petrecut ziua de 29, aprilie 2017 alaturi de Aly (sora cea mare) si Andreea ( sora mititica).

A fost o zi minunata ne-am „jucat” foarte frumos. Aly fiind pasionata de make-up ( nails art, beauty, s.a) ne-a propus sa fim modelele ei, desigur ca n-am putut refuza asemenea oferta si distractia a inceput.

Doriti sa vedeti ce a iesit asa-i?  Stiam eu..

Eii…..pai acum am sa va las pe voi sa apreciati munca noastra.

Make-up-ul este realizat de Aly Micle iar fotografiile de mine cu Canon EOS 1200D, Obiectiv foto EF-s 18-55mm.

Sper sa va placa si astept parerile voastre.

        O seara frumoasa si linistita va doresc!

 

IMG_4967IMG_4974IMG_4983IMG_4986IMG_4989IMG_4994IMG_4996IMG_4998IMG_5001IMG_5004IMG_5005IMG_5012IMG_5019IMG_5024IMG_5026IMG_5031IMG_5032IMG_5034IMG_5059IMG_5061IMG_5062IMG_4892IMG_5403IMG_5409IMG_5396

 

 

 

 

 

Reclame

2 gânduri despre &8222;#Make-up Aly Micle #Photos Georgi Micle #Princess model Andreea Micle&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s